LOCATION:
Brugge
HOURS PER WEEK:
21 hours
Education:

Sales Assistant Brugge (21u)

 

Bent u een gepassioneerde sales assistant met grote interesse voor surf & snow lifestyle lifestyle? Wilt u deel uitmaken van onze O'Neill Store in Brugge? Dan zijn wij op zoek naar u!

Sales Assistant - Part time (21 uur)

The job:
Als sales assistant bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop van het O'Neill product. U speelt een belangrijke rol in het halen van de targets van de winkel. Ook werkt u als sales assistant mee aan een juiste inrichting/indeling in de winkel van kleding door het opvolgen van O'Neill richtlijnen. Met uw grote interesse voor de actieve lifestyle wilt u het merk uitstralen en uw passie uitdragen richting de klant. Naast dat u een belangrijke rol speelt bij het advies geven richting de klant, zorgt u ook voor een goede communicatieve en secretariële ondersteuning.

Heeft u:

  • Minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare positie;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Commerciele visie met oog voor trend;
  • Passie voor board sport en O’Neill lifestyle.


Wij bieden:

Een uitdagende baan bij een groot surf & snow merk. Daarnaast bieden we u goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Heeft u interesse in deze functie?
Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor vragen kunt u terecht via hrretail@oneill.com. U kunt uiteraard ook altijd even de winkel binnen lopen.

APPLY NOW