LOCATION:
Oostende
HOURS PER WEEK:
32 - 35 hours
Education:

Sales Assistant Oostende (België)

 

Bent u een gepassioneerde sales assistant met grote interesse voor surf & snow lifestyle lifestyle? Wilt u deel uitmaken van onze O'Neill Store in Oostende? Dan zijn wij op zoek naar u!

SALES ASSISTANT - O'NEILL OOSTENDE - Fulltime

The job:
Als sales assistant bent u verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop van het O'Neill product. U speelt een belangrijke rol in het halen van de targets van de winkel. Ook werkt u als sales assistant mee aan een juiste inrichting/indeling in de winkel van kleding door het opvolgen van O'Neill richtlijnen. Met uw grote interesse voor de actieve lifestyle wilt u het merk uitstralen en uw passie uitdragen richting de klant. Naast dat u een belangrijke rol speelt bij het advies geven richting de klant, zorgt u ook voor een goede communicatieve en secretariële ondersteuning.

Uw profiel

  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Commerciele visie met oog voor trend;
  • Passie voor board sport en O’Neill lifestyle;
  • Flexibel inzetbaar.

Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Wij bieden
Een uitdagende en veelzijdige rol bij een groot lifestyle merk in een klein en enthousiast team waarin we graag samenwerken en elkaar ondersteunen/

  • Marktconfirm salaris met een bonus structuur en een keer per jaar vakantiegeld uitbetaling;
  • Een tof trainingsprogramma om je talenten te ontwikkelen;
  • Personeelskorting in onze winkels en online;
  • Gratis surf les om de O'Neill vibe optimaal te beleven!

Wie zijn wij?
O’Neill is het bekende surf- en snow merk dat werd opgericht in 1952. O’Neill is een merk met een rijke geschiedenis en heeft als doel om, door middel van continue innovatie, uit te groeien tot één van ‘s werelds grootste lifestyle en performance merken. 
Ben jij de nieuwe Sales Assistant die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor vragen kun je mailen naar hr@oneill.com. Je kan uiteraard ook altijd even de winkel binnen lopen.

APPLY NOW