LOCATION:
Scheveningen, Den Haag
HOURS PER WEEK:
0 - 30 hours
Education:

Sales Assistant Scheveningen

 

Wij zijn op zoek naar een energieke sales assistant met grote interesse voor surf & snow lifestyle voor onze O'Neill Store op de Pier in Scheveningen!

Sales Assistant
Oproepkracht // Vaste uren


Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop van het O'Neill product. Je speelt een belangrijke rol in het halen van de targets van de winkel. Ook werk je als sales assistant mee aan een juiste inrichting/indeling in de winkel van kleding door het opvolgen van O'Neill richtlijnen. Met jouw grote interesse voor de actieve lifestyle wil je het merk uitstralen en jouw passie uitdragen richting de klant. Naast dat je een belangrijke rol speelt bij het advies geven richting de klant, zorg je ook voor een goede communicatieve en secretariële ondersteuning.

Wie ben jij? 

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Commerciele visie met oog voor trend;
  • Passie voor board sport en O’Neill lifestyle.

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige rol bij een groot lifestyle merk in een klein en enthousiast team waarin we graag samenwerken en elkaar ondersteunen. Je krijgt veel verantwoordelijkheden! Daarnaast bieden wij:

  • Marktconfirm salaris met een bonus structuur en een keer per jaar vakantiegeld uitbetaling;
  • Een tof trainingsprogramma om je talenten te ontwikkelen;
  • Personeelskorting in onze winkels en online;
  • Gratis surf les om de O'Neill vibe optimaal te beleven!

Wie zijn wij?
O’Neill is het bekende surf- en snow merk dat werd opgericht in 1952. O’Neill is een merk met een rijke geschiedenis en heeft als doel om, door middel van continue innovatie, uit te groeien tot één van ‘s werelds grootste lifestyle en performance merken. 

Heb je interesse in deze functie?
Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor vragen kun je natuurlijk altijd even bij onze winkel binnenlopen of een email sturen naar HR@oneill.com.

                                                                                                          

APPLY NOW