LOCATION:
Halfweg
HOURS PER WEEK:
0 - 38 hours
Education:

Sales Assistant - Style Outlet Sugar City

 

Sales Assistant - Amsterdam The Style Outlet Sugar City (Halfweg) 

Wij zijn op zoek naar een energieke Sales Assistant met grote interesse voor surf & snow lifestyle voor onze O'Neill Outlet Halfweg.

The Job
Als sales assistant ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verkoop van het O'Neill product. Je speelt een belangrijke rol in het halen van de targets van de winkel. Ook werk je als sales assistant mee aan een juiste inrichting/indeling in de winkel van kleding door het opvolgen van O'Neill richtlijnen. Met jouw grote interesse voor de actieve lifestyle wil je het merk uitstralen en jouw passie uitdragen richting de klant. Naast dat je een belangrijke rol speelt bij het advies geven richting de klant, zorg je ook voor een goede communicatieve en secretariële ondersteuning.

Heb jij:

  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Commerciele visie met oog voor trend;
  • Passie voor board sport en O’Neill lifestyle.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden:
Een uitdagende en veelzijdige rol bij een groot lifestyle merk in een klein en enthousiast team waarin we graag samenwerken en elkaar ondersteunen.
Daarnaast bieden wij: 

  • Een marktconfirm salaris met team incentives en een keer per jaar vakantiegeld uitbetaling;
  • Een tof trainingsprogramma om je talenten te ontwikkelen;
  • Personeelskorting in onze winkels en online;
  • Gratis surf les om de O'Neill vibe optimaal te beleven!

Wie zijn wij?
O’Neill is het bekende surf- en snow merk dat werd opgericht in 1952. O’Neill is een merk met een rijke geschiedenis en heeft als doel om, door middel van continue innovatie, uit te groeien tot één van ‘s werelds grootste lifestyle en performance merken. 
Ben jij de nieuwe Sales Assistant die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande ‘solliciteer’ button. Voor vragen kun je bij de Store Manager terecht via HR@oneill.com. Je kan uiteraard ook altijd even de winkel binnen lopen.

 

APPLY NOW